Novi Sad Energie-Haus

Centar za promociju i edukaciju o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije

Novi brend Novog Sada

održiva gradnja, visoka energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije, eko-inovacije

Samogrejna eko-kuca

zelena gradnja, pasivna solarna arhitektura, najbolji primer energetske efikasnosti u praksi

Hajde da zajedno pocnemo da gradimo nas ekoloski svet buducnosti!


Vesti

03. januar

Projekat Novi Sad Energie-Haus u emisiji
"Energija na pametan način"

TV prilog o projektu Novi Sad Energie-Haus iz emisije "Energija na pametan način" (epizoda 40) - jedinstvenog TV žurnala u Srbiji koji se bavi tematikom značaja energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije :: decembar 2013. - Studio "Vertigo production", Novi Sad:
"Samogrejna eko-kuća - Za naš ekološki svet budućnosti" naziv je zajedničkog projekta Agencije za energetiku Grada Novog Sada i "Istraživačko-razvojnog centra Veljko Milković". Plan je da se napravi potpuno energetski efikasna zgrada u kojoj bi bila smeštena Agencija i koja bi služila za edukaciju građana o značaju uštede energije... »

2012.

18. septembar

Video prezentacija projekta Novi Sad Energie-Haus

"Istraživačko-razvojni centar Veljko Milković" Novi Sad i Agencija za energetiku grada Novog Sada s ponosom predstavljaju video prezentaciju idejnog rešenja Centra za promociju i edukaciju o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije - Novi Sad Energie Haus. »

10. septembar

Hajde da zajedno počnemo da gradimo naš ekološki
svet budućnosti!

"Istraživačko-razvojni centar Veljko Milković" Novi Sad i Agencija za energetiku grada Novog Sada žele Vam dobrodošlicu na novoj prezentaciji posvećenoj projektu izgradnje AENS-VEMIRC promo eko centra - Novi Sad Energie Haus. Na ovom portalu moći ćete da pratite sve informacije i novosti o gradnji prvog srpskog javnog promo eko centra koji će na jednom mestu predstaviti najbolja rešenja u energetskoj efikasnosti u zgradarstvu i obnovljivim izvorima energije i biti novi centar okupljanja i edukacije o energetici i zaštiti životne sredine.

15.
maj

VEMIRC i AENS zajedno do promo eko centra

"Istraživačko-razvojni centar Veljko Milković" Novi Sad i Agencija za energetiku grada Novog Sada potpisali su 15. maja 2012. godine Sporazum o saradnji čiji je cilj promocija zaštite životne sredine, uštede energije, unapređenja energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih izvora energije.
Posebna pažnja u zajedničkim aktivnostima posvetiće se realizaciji Projekta izgradnje samogrejne ekološke kuće - javnog i pokaznog samogrejnog eko objekta koji će služiti kao primer energetske efikasnosti u zgradarstvu sa ciljem podizanja ekološke svesti i razvijanja energetski odgovornog ponašanja. Ovaj objekat bi u budućnosti služio kao sedište Agencije za energetiku Grada Novog Sada i Centra za promociju i edukaciju o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. »


Praćenje gradilištaPodrškaAPV
 
Copyright © 2012-2014. VEMIRC & AENS Sva prava zadržana.